Regehr on valmis naasma

Los Angeles Kingsi seis on pärast tänavuse finaalseeria avamängu ilus, kuid nüüd on läinud see veel kaunimaks. Tõenäoliselt saab meeskond teiseks kohtumiseks tagasi Robyn Regehri. 34-aastane kaitsja pole mänginud alates konverentsi poolfinaali esimesest mängust. Brasiilias (!) sündinud mängumeest vaevas põlvevigastus. Tema naasmine veel täiesti ametlik ei ole, aga meeskonna peatreener Darryl Sutter ütles pärast eilset treeningut, et tõenäoliselt on mees koosseisus tagasi.

(foto: Rockey Widner/Getty Images)
Regehr peaks võtma Matt Greene'i koha. 31-aastane ameeriklane vajab ehk tõesti puhkust olles esimeses finaalmatšist väljunud korraliku lõikehaavaga.

(foto: Twitter @myregularface)
Põhihooajal tegi Regehr kaasa 79. kohtumises. Neis kogus ta 14 punkti (3 väravat). Keskmiselt kogunes talle mänguaega 18:57. Playoffide kaheksa kohtumisega on keskmine mänguaeg ligi kahe minuti võrra langenud, kuid Kingsi jaoks peaks olema tegu väärt täiendusega.

1998. aasta drafti 19. valik on liigas mänginud üle tuhande põhihooaja kohtumise - lisaks Kingsile ka Calgary Flamesi ja Buffalo Sabresi rivistuses - ning omab väga suuri kogemusi.

Kommentaarid