Subban lubab järgmisest kohtumisest võitu

Stanley karikavõistluste finaalseeria jätkub homme Nashville'is Pittsburgh Penguinsi 2-0 eduseisuga, aga kui uskuda Nashville Predatorsi staarkaitsja P.K. Subbani sõnu, siis kolmandat võitu pole pingviinidele sel nädalal tulemas. Subbani sõnul võidab homse matši kindlasti tema meeskond.

(foto: scoopnest.com)
"Me võidame järgmise kohtumise ja vaatame siis edasi," ütles Subban pärast seeria teist mängu.

Vastasseisu esimesed kohtumised on Subbani hinnangul olnud meeskonnale heaks õppetunniks.

"Me pole frustreerunud, me õpime," tunnistas ta. "Meil on siin mitmeid kutte, kes alles õpivad. Õpime nendest kahest mängust ja riietusruumis pole kübetki kahtlust."

"Kavatseme oma vigadest õppida ja paremaks saada. Ja nagu ma ütlesin, oleme järgmiseks mänguks valmis."

Predatorsi peamiseks veaks võib seni pidada võimaluste raiskamist. Üritatud on palju, aga kvaliteedi asemel on liialt jäänud domineerima kvantiteet.


Meeskonna peatreener Peter Laviolette loodab koduseinte toele. Predators on tänavu playoffides kaheksast kodumatšist võitnud seitse.

"Meil on väga hea hall, suurepärase atmosfääriga," lausus Laviolette. "Koha peal saab olema palju energiat. Oleme õnnelikud, et naaseme koju. Meie koduhall on meie jaoks hea olnud."

Subban peab kõige muu kõrval õppima ka oma emotsioone talitsema. Teises kohtumises sai ta koos Jevgeni Malkiniga väikese rüseluse eest viieminutilise karistuse.


"Ta rääkis veidi vene keeles. Olen mõnede venelastega koos mänginud, mulle ei meeldinud see, mis ta ütles," kommenteeris Subban juhtunut.

Kommentaarid