Golden Knightsi eest mängijaid kaitsta soovivad meeskonnad peavad maksma kallist hinda

Vegas Golden Knights on valmis enne liiga laienemise drafti äri tegema, aga oskab tehingute eest ka korralikku hinda nõuda. Liiga uustulnuka eest oma mängijaid kaitsta soovivad meeskonnad peavad arvestama noormängijate drafti avaringi valikutest loobumisega.

(foto: globalnews.ca)
NHL on andnud kõigile meeskondadele mõista, et ei tohi avalikustada ühtegi tehingut enne, kui tuleval kolmapäeval hooaja auhindade galal Golden Knightsi koosseis välja hõigatakse, aga lekkinud on info diilist, mis toimumas Columbus Blue Jacketsiga.

Jackets on valmis ära andma oma tänavuse avaringi valiku (24. kohalt) ja ühe noormängija selleks, et Golden Knights valiks endale, kas Matt Calverti, William Karlssoni või Ryan Murray ning hoiaks eemale teistest, keda reeglite tõttu draftist kaitsta ei saa. Võimalik, et tehingusse kaasatakse ka David Clarksoni kohutav leping, mis võtab palgafondist enda alla 5.25 miljonit ja mis lõppeb alles 2020. aasta suvel.

Osadel andmetel on Golden Knightsil taskusse pandud juba kolm avaringi valikut.


Täna on omamoodi mini vahetustehingute tähtpäev. Eesti aja järgi alates kella 22-st ei ole peale Golden Knightsi lubatud teistel meeskondadel enam tehinguid teha.

Meie aja järgi südaööl peab liigale edastama nimekirja mängijatest, keda draftiks välja ei panda ja need avalikustatakse pühapäeval kell 17.

Kommentaarid