Jason Pominville jõudis Buffalosse tagasi

Kogenud ründaja Jason Pominville, kes viimased neli ja pool hooaega Minnesota Wildi värvides veetnud, jõuab tagasi sinna, kust kõik alguse sai. 34-aastane ameeriklane on tänasest taas Buffalo Sabresi mängumees. Minnesotast kolib üle ka kaitsja Marco Scandella.

(foto: thehockeynews.com)
Pominville oli 2001. aastal Sabresi drafti 2. ringi valik, kellest sai kümme aastat hiljem ka meeskonna kapten. Üheksa meeskonna juures veedetud aasta jooksul jõudis ta 578 mänguga 185 värava ja 456 punktini. Periood Minnesotas algas vägevalt, kui ta sai 2014. aastal kirja karjääri kolmanda vähemalt 30 väravaga hooaja, ent lõpuks tuli kokku tabamusi vaid 76 ja punkte 327 mänguga 130.

Scandella on samuti endine drafti 2. ringi valik. Minnesotast liigub ta edasi pärast 373 põhihooaja mängu ja 89 punkti (27+62).

Sabres loobus tehingus ründajatest Tyler Ennisest ja Marcus Folignost, kes kombineerisid lõppenud hooajal kahe peale vaid 36 punkti. Samuti vahetati drafti valikuid. Minnesotasse läks järgmise aasta 3. ringi oma ja vastu tuli 4. ringi valik.

Kommentaarid