Chris Pronger asus Panthersi juures tööle

Peamänedžeri ametist unistav Chris Pronger on selleni jõudmiseks järgmise sammu teinud. Florida Panthers teatas, et Jäähoki Kuulsuste Halli kuuluv endine kaitsemees asub tööle peamänedžeri Dale Talloni nõuandjana. Juba drafti ajal on ta meeskonna lauas istumas.

(foto: Getty Images)
"Chris on veetnud viimased kolm aastat liiga Mängijate Ohutuse Ühingu heaks töötades ja on valmis liikuma edasi juhtivamasse rolli," teatas Tallon. "Chrisi võitude resümee ja laialdased teadmised hokist saavad meie hokiklubi jaoks olema väga väärtuslikud. Oleme põnevil, et ta otsustas ühineda Panthersi organisatsiooniga."

42-aastasel Prongeril lõppeb sel suvel viimaks mängijaleping ja see avas talle ukse hakata tegutsema mõne klubi tagatubades.

"Olen põnevil võimalusest töötada koos ja õppida juhtivtöötajalt, kellel on ette näidata sellised tulemused nagu Dale'il. Annan endast kõik, et aidata Panthersil Stanley karikas võita," kommenteeris Pronger.

Pronger võitis mängijana karika 2007. aastal ja mängis veel kahes finaalseerias.

Pantrid on väärt täienduse saanud ka Jack Capuano näol. Endisest New York Islandersi tüürimehest sai uues töökohas abitreener.

Kommentaarid