Panthersi uus peatreener loodab Floridas teha sama, mida San Joses

Sel nädalal Florida Panthersi uueks peatreeneriks saanud Bob Boughner on saabunud suurte sõnadega. Endine San Jose Sharksi abitreener on koheselt haakunud uue tööandja ambitsioonidega ning soovib teha sama, mida eelnevalt endise klubi juures.

(foto: Getty Images)
Sharks mängis teadupärast 2016. aastal oma ajaloo esimeses Stanley karikafinaalis ja seda pärast hooaega, mil playoffidest üldse eemale jäädi. Järgnes peatreenerivahetus ning Peter DeBoer tõi siis klubi juurde ka Boughneri.

"Meie saabumine andis koheselt uue tõuke," meenutab Boughner aega San Joses. "Soovime siin sama teha. Usun, et mängijad on vastuvõtlikud. Neil algaks nagu uus elu. Paljud kutid saavad alustada puhta lehega."

Klubi peamänedžeri Dale Talloni sõnul intervjueeriti peatreeneri koha täitmiseks ligi 15 erinevat inimest ja põhimõtteliselt pole 66-aastane kanadalane oma elu jooksul varem Boughneri-sugust meest varem näinud.

"Kõigi nende aastate jooksul, mil olen sel alal tegutsenud - treenereid intervjueerides, treenereid vallandades, nendega kohtudes - on Bob olnud kõige paremini ette valmistatud. Tema esitus, eeltöö ja kirg lõid meid pahviks. Seda oli uskumatu näha," ütles Tallon uue treeneri kohta.

Näib, et Floridas on ees ootamas väga ilusad ajad. Isegi, kui Jaromir Jagr klubis enam ei jätka.

"Usun ausalt, et see meeskond on valmis tegema läbimurde," lisas Boughner, kes peab oma tugevuseks noorte kaitsemängijate arendamist. "Kui oleme personali kokku saanud, plaan paigas ja õnnestunud treeninglaager selja taga, siis hakkab kõvasti häid asju tulema."

Endisest jõulisest kaitsjast sai klubi ajaloo 15. erinev peatreener.

Kommentaarid