Selgus Golden Knightsile saadaval olev mängijate valik

Las Vegases ootavad ees väga tegusad päevad. NHL-i uustulnuk Vegas Golden Knights peab kolmapäeva hommikuks teatama mängijad, keda nad soovivad liiga laienemise draftis valida. Täna avalikustati valik meestest, kes saadaval on.

(buffalonews.com)
Avaldatud nimekiri, mida saab tervenisti näha SIIT, sisaldab nii mõndagi üllatuslikku valikut. Näiteks Detroit Red Wings otsustas Golden Knightsi eest kaitsmata jätta väravavahi Petr Mrazeki ja selle peale on nii mõnigi meeskonna fänn nõudmas klubi peamänedžeri Ken Hollandi pead.


Gerard Gallanti poolt juhendatav meeskond on saamas ühtlaselt tugevat koosseisu ja ühte liiga parimat väravavahtide tandemit. Usutakse, et esinumbriks võetakse kindlasti Marc-Andre Fleury, kes otsustas Pittsburgh Penguinsile teene teha ning oma klubivahetusest keeldumise õigusest loobuda.


Samas pole nimekiri arvatavasti nii öelda tervenisti tõene. Viimaste uudiste kohaselt on New York Islanders üks neist, kes pakkumas oma drafti avaringi valikut selleks, et mitte kaotada mõnda oma mängijat. Võib arvata, et see on keegi ründajatest, kuna nad on ainus meeskond, kes jättis viis kaitsemängijat draftiks välja panemata.

Esmapilgul on kõige magusama valik laual Minnesota Wildi poolt. Saadavale on jäetud meeskonna esitsenter Eric Staal ning Matt Dumba ja Marco Scandella näol kaks väga asjalikku kaitsemängijat.

Golden Knights peab endale igast meeskonnast võtma ühe mängija. Valikusse peab mahtuma vähemalt 14 ründajat, üheksa kaitsjat ja kolm väravavahti.

Kommentaarid