Pantrid said peatreeneri

Üks vabaks jäänud peatreeneri tool on taas täidetud. Lõppenud hooaja kahe erineva tüürimehega mööda saatnud Florida Panthers sai 12 kuud jooksul kolmanda erineva bossi. Ametisse nimetati Bob Boughner, kes veetis viimased kaks aastat San Jose Sharksi abitreenerina.

(foto: alchetron.com)
Mängijakarjääri jooksul kaitsjana tegutsedes endale hüüdnimeks "The Boogieman" (kollionu) saanud kanadalane on varasemalt NHL-is tegutsenud abitreenerina ka Columbus Blue Jacketsi juures.

"Pärast põhjalikke otsinguid oleme rahul, et saame Bobi tutvustada Florida Panthersi uue peatreenerina," teatas klubi peamänedžer Dale Tallon. "Tal on mängu suhtes moodne vaade ja ta soovib innukalt töötada meie noorte mängijatega. Intervjuude ajal jahmatas Bob meid oma presentatsiooni, kire, teadmiste ja pühendumusega. Usume, et ta on õige liider tõstmaks meie meeskonna uuesti Stanley karikavõidu konkurentsi, mis on meie eesmärgiks."

Mängijana NHL-is kuue erineva meeskonna ridades 630 põhihooaja mänguni jõudnud treener on juba tuttav mitmete Panthersi mängijatega. Aaron Ekblad on isegi tema kodus olnud tihe külaline.


46-aastane kanadalane on varasemalt peatreenerina ligi kümme hooaega töötanud OHL-is, tuues Windsor Spitfiresile 2009. ja 2010. aastal järjestikused Memorial karikavõidud.

Boughner saabub Floridasse suure kiidulauluga. Teiste hulgas on talle head reklaami teinud Sharksi peatreeneri Peter DeBoer.

"Parim kompliment, mis ma tema kohta öelda võin, on see, et kui mina meeskonnale uut peatreenerit palkaksin, siis valiksin just tema," ütles DeBoer nädalavahetusel, lisades et tal pole kahtlustki, et Boughner osutub väga edukaks peatreeneriks.

Peatreenerita on nüüd vaid üks meeskond. Buffalo Sabres on oodanud tänavuse finaalseeria lõppu, et rääkida Nashville Predatorsi abitreeneri Phil Housley ja Pittsburgh Penguinsi abiliste Rick Toccheti ja Jacques Martiniga.

Kommentaarid