James Neal tegi hooaja viimased väravad murtud käega

Patric Hörnqvist polnud ainus mängija, kes tänavuses Stanley karikafinaalis katkise käega värava suutis teha. Samaga sai hakkama James Neal, kes mängis alates läänekonverentsi avamängust murtud käega. Kokku tuli temalt sedamoodi mängides kolm väravat.

(foto: sportsnet.ca)
Vaatamata traumale otsustas Neal konverentsi finaali esimese matši saatuse ja skooris ka järgmises kohtumises. Samuti jäi karikavõistluste finaalseeria 3. mängust üks tabamus tema nimele.


Predatorsi peamänedžeri David Poile'i sõnul pidi 29-aastane ründaja enne igat kohtumist valuvaigistavad süstid ära kannatama.

Ehkki mõned väravad tulid, oli läbi vigastuse mängimine väga raske. Katkise käega tehtud 11 mängu jooksul jõudis Neal vaid nelja punktini ja kogus efektiivsusnäitajaks -7.

Poile avalikustas ka mitmed teised meeskonna vigastused. Colin Wilson ja Craig Smith, kes said kokku kirja vaid 24 mängu, olid playoffide käigus mõlemad kimpus jalavigastustega. Kapten Mike Fisher puudus läänekonverentsi lõpust peapõrutusega. Ryan Ellise trauma jäi täpsustamata, aga võib arvata, et see on midagi roietega seoses ja Poile'i sõnul on selle ravimiseks vaja operatsiooni.

Kommentaarid