Eberle rõõmustab Tavaresega taasühinemise üle

Pikalt Edmonton Oilersi tuumikusse kuulunud Jordan Eberle on alates neljapäevast New York Islandersi mees. 27-aastane ründaja saab klubis uuesti kokku John Tavaresega, kellega koos omal ajal juuniorite MM-il igasugust maagiat tehti. Taaskohtumine on Eberle jaoks väga rõõmustav.

(foto: cbc.ca)
Eberle ja Tavares kombineerisid 2009. aasta juuniorite MM-il kuus väravat ja 28 punkti. Nende hulgas oli ka kuulus Eberle viimaste sekundite viigivärav poolfinaalis Venemaa vastu.


"John Tavares on oma generatsiooni parim mängija. Olen elevil võimalusest temaga koos mängida ja loodetavasti tuua edu Islandersile," muljetas Eberle vahetult pärast klubivahetust.

Samas kaheksa aasta taguses MM-i tiimis oli Islandersi mängijatest ka kaitsja Thomas Hickey. Tuttavaid on Eberle jaoks New Yorgis veel teisigi. Tema sõnul on ta koos treeninud ka Andrew Laddi ja Travis Hamoniciga.

Islanders loodab neli järjestikust vähemalt 20 väravaga hooaega teinud Eberle näol meeskonnas näha veel ühte ründajat, kes suudaks palju skoorida ja mis kõige olulisem, teha seda tähtsal ajal.

"Oleme elevil, et lisame koosseisu Jordani-suguse ennast tõestanud ründerelva," kiitis peamänedžer Garth Snow. "Ta toob kiirust ja skoorimismeisterlikkust, millega pole ta lihtsalt järjepidev, vaid ta teeb ka tähtsaid väravaid, tähtsates mängudes. Jordan toob liidriomadusi ja kogemusi riietusruumi. Need omadused aitavad meil liikuda eesmärgi suunas, milleks on püsivaks playoffide meeskonnaks tõusmine ja Stanley karika võitmine."

Liiguvad jutud, et Islanders luusivat tõsiselt ka Matt Duchene'i ümber. Kui jaht osutub edukaks, siis võib uuel hooajal peatreeneri Doug Weighti käsutuses olla liiga üks põnevamatest ründekolmikutest.

Kommentaarid