Ducks pikendas Carlyle'iga lepingut

Anaheim Ducks lasi tänavu elu võimaluse käest, aga murtud sai 7. mängu needus ning lõppkokkuvõttes võib hooaega lugeda täitsa õnnestunuks. Tänu sellele on ka meeskonna peatreener Randy Carlyle teeninud klubilt aastase lepingupikenduse.

(foto: James Guillory/USA TODAY Sports)
61-aastasel kanadalasel oli tegelikult leping olemas ka järgmiseks hooajaks, aga nüüd sai see veel aasta juurde, pluss võimaluse seda veelgi hooaja jagu pikendada.

Ka aastastel 2005-2011 Anaheimis töötanud Carlyle tõi tänavu meeskonnale viienda järjestikuse Vaikse ookeani divisjoni esikoha ning 46 võitu. Normaalajakaotuseid kogunes ainult 23. Neid oli kogu liiga peale vähem vaid põhiturniiri võitnud Washington Capitalsil (19) ja karikakaitsjal Pittsburgh Penguinsil (21).

"Me tegime suuri edusamme ja Randy oli selgelt nende keskpunktis. Ta on end pühendanud sellele organisatsioonile ja veel ühe Stanley karika võitmisele. Tema lepingu pikendamine oli meie jaoks kerge otsus," kommenteeris uut lepingut klubi peamänedžer Bob Murray.

2007. aastal Ducksile karika toonud peatreener on meeskonna koos tänavuse hooajaga kolm korda vähemalt konverentsi finaali tüürinud. Talle kuuluvad klubi rekordid nii põhihooaja (319) kui playoffide (46) võitude osas.

Carlyle'iga jätkavad ka mitmed tema abilised, kuigi kuulsaim neist siiski uueks hooajaks tagasi ei tule. Paul MacLean, kes Ottawa Senatorsi eesotsas valiti 2013. aastal hooaja parimaks peatreeneriks, lahkub pärast kaheaastase lepingu lõppemist. Võimalik, et ta sihib endale taas mõnda peatreeneri tooli.

Kommentaarid