Ovetškinis pettunud Capitalsi fänn hakkas Penguinsit toetama

Pittsburghis, PPG Paints Arenal võis tänavuse Stanley karika finaalseeria 5. mängu ajal näha imelikku vaatepilti. Hallis vantsis ringi üks Washington Capitalsi fänn, kes muutnud usku ja hakanud hoopis pingviinidele kaasa elama.

(foto: russianmachineneverbreaks.com)
37-aastane Todd Elling oli Pittsburghis täiesti vabatahtlikult ega polnud isegi kaotanud mõnda kihlvedu, kuigi seda võis kahtlustada.

"Me ei võida mitte kunagi! Nii meil asjad käivad! Nii käivad asjad DC-s," teatas Elling, kes jäi ka teleülekandes põgusalt kaadrisse.


Elling kandis särki, mille peal sõnum "vallandage Ovetškin" ja oli eriti pahane Capitalsi kapteni peale. Tema sõnul ei võida meeskond venelasega mitte kunagi Stanley karikat.

"Asi pole selles, et Ovetškin oleks halb mängija, ta on suurepärane mängija. Probleem on aga selles, et ta pole liider. Ja kuna ta pole liider, siis olete näinud viimase kümnendi jooksul Washington Capitalsi tegemas kõike selleks, et Stanley karikas võita, aga seda lihtsalt pole juhtumas. Seda ei juhtu, kuna Ovetškin ei oska tiimi juhtida. Ärge pange talle C-tähte peale," põhjendas Elling oma pahameelt.

Pealinna klubis pettunud fänn lubas toetada Penguinsi, kuni Capitals Ovetškinist loobub.

"Tegin seda, kuna Capitalsi mänedžment on nii pimedalt armunud suurepärasesse, aga vigadega mängijasse," selgitas Elling pärast mängul käimist. "Meeskond on oma karikavõidu akent raisku laskmas. Ma ei taha meeskonnale käega lüüa, aga kui nad Ovit ära ei vaheta või vähemalt ei taanda teda kapteni rollist, siis nad ei jõua kunagi eesmärgini."

Kohtumisele pileti 2200 dollari eest muretsenud mehel võib täitsa 0.5%-line lootus olla, et tema soov täitub. Eelmisel nädalal ebaõnnestunud hooajaga seoses pärast pikka vaikimist esimesi kommentaare jaganud Capitalsi peamänedžer Brian MacLellan polnud täielikult valmis ütlema "ei" potentsiaalsele Ovetškiniga seotud tehingule.

Kommentaarid