Täna selgub NHL-i 31. meeskonna koosseis

Koos astronoomilise suve algusega on täna käes ajalooline päev, mil selgub Vegas Golden Knightsi koosseis. Õigupoolest on see juba selgunud, aga peamänedžeri George McPhee valikud avalikustatakse alles täna Las Vegases peetava hooaja auhindade jagamise käigus.

(foto: concordmonitor.com)
McPhee on viimastel päevadel ja võib isegi öelda, et nädalatel, olnud väga hõivatud mees, aga kogu vaev on end ära tasunud. Endine Washington Capitalsi juht on väga rahul sellega, kuidas NHL-i 31. klubi koosseis välja hakkab nägema.

"Arvan, et see saab olema päris hea meeskond," tõdes McPhee teisipäeval. "Oleme rahul, et meil on rohkelt kaitsjaid, väga head väravavahid, palju tsentreid ja skoorivad ääred. Meil peaks olema päris hea kiirus."


Liiga uustulnuka täna selguv koosseis pole aga kindlasti lõplik. McPhee on avalikult tunnistanud, et kõik valitavad kaitsjad koosseisu ei jää ning usutakse ka, et Golden Knights valib rohkem väravavahte, kui kohustuslikud kolm. Eesmärgiks nad sobiva hinna eest maha parseldada.


Paigas olevat ka kuni kaheksa diili klubidega, kes soovinud omapoolt välja pandud mängijaid võtmise eest kaitsta.


Golden Knightsi on hakatud seostama ka mitmete vabaagentidega. Jutud Jevgeni Dadonoviga olevat juba lõppjärgus ning tulemas on veel teisigi täiendusi. Töö on käimas nii olevikku kui tulevikku silmas pidades.

"Meil saavad olema mõned mängijad, kes meie arvates pikaks ajaks meeskonna tuumikusse kuuluvad," lisas McPhee.

Kes täpsemalt satsi pääsevad, see selgub Eesti aja järgi varahommikul. Hooaja auhindade jagamine algab kell 3.

SIIN on võimalus kõigil huvilistel oma visiooni järgi seltskond kokku panna.

Kommentaarid