Blues saadeti talveklassikule suure kaotusega

2. jaanuaril tänavuse hooaja talveklassikus Chicago Blackhawksi võõrustav St. Louis Blues läheb erilisele kohtumisele vastu kõike muud kui heade emotsioonidega. Meeskond pidas reedel vana-aasta viimase mängu ja see kaotati kodus Nashville Predatorsile 0-4.

(foto: sachem.ca)
Blues oli nähtavasti mõtetega juba esmaspäeva juures, kui kahe esimese kolmandikuga jõuti vaid 13 pealeviskeni. 40 minuti järel leidis üks liiga parimatest kodumeeskondadest end 0-3 august. Võõrsil tänavu alles kuuendat korda võitnud Predatorsi eest tegid skoori Yannick Weber, Filip Forsberg ja Viktor Arvidsson.

"Tundus, et kui nad tegid 1-2 väravat, siis kadus meil mängutuju millegi pärast ära, ei oska öelda miks," tunnistas pärast mängu Paul Stastny. "Peame paremini tegutsema, et vajaliku energia leida, eriti kodujääl,"

Mängu viimasel kolmandikul vormistas ülekaalust lõppskoori Colin Wilson. Külaliste väravas karjääri seitsmenda stardi teinud Juuse Saros teenis 25 tõrjega esimese nullimängu. 21-aastane soomlane on tänavu kuues mängus endale keskmiselt lasknud vaid 1.16 väravat, tõrjudes 95.7%-ga.

Predators polnud alates 2014. aastast St. Louisis võitnud. Tänavune esimene visiit lõppes 1-3 allajäämisega.


Talveklassikut ähvardab vihmasaju tõttu edasi lükkamine, kuid hetkel plaanitakse veel kohtumine esmaspäeval pidada. Pole aga välistatud, et see nihkub päeva võrra edasi.

Teised kohtumised

Carolina Hurricanes 3 - 2 Chicago Blackhawks (tipphetked)

Blackhawks võtab samuti talveklassikule kaasa kaotuse pärast seda, kui Michael Kempny karjääri esimest väravat ei õnnetunud võiduks mängida. Hurricanes kasvatas koduse punktiseeria 11 mängu peale. Neist on kirjas kümme võitu.

Vancouver Canucks 3 - 2 (LA) Anaheim Ducks (tipphetked)

Eelnevalt kodus Ducksile 18-st mängust 13 kaotanud Canucks suutis seeriat 0-2 kaotusseisust parandada. Lisaaja viimasel minutil tõi meeskonnale võidu Henrik Sedin. Willie Desjardins'i meeskond on tänavu alles kolmandat korda kodus võitnud järjestikused mängud.

San Jose Sharks 2 - 0 Philadelphia Flyers (tipphetked)

Vimasest üheksast mängust kaheksanda võitnud Sharks aitas varuväravavahi Aaron Delli karjääri esimese nullimänguni. 27-aastane puurivaht pidi selleks tegema vaid 21 tõrjet. Patrick Marleau kerkis jagama liiga rekordit. Ta on nüüd koos Mats Sundini ja Brendan Shanahaniga ainsad, kellel kirjas võiduvärav 29 erineva meeskonna vastu.

Kommentaarid