Islandersi peatreeneril on kannatus katkemas

Detsembri alguses tundus, et New York Islanders on kehvast hooaja algusest üle saanud, kui meeskond pani kokku kuuemängulise punktiseeria ja haaras viis võitu, ent nüüd on taas kaks järjest kaotatud ning peatreener Jack Capuano pahane.

(foto: Getty Images)
Islanders jäi nädalavahetusel Columbus Blue Jacketsile alla 2-6 ja alustas uut nädalat 2-4 kaotusega Washington Capitalsi vastu. Meeskond on uuesti jäänud idakonverentsi viimaseks.

"Mul on osade kuttidega seoses kannatus katkemas," tunnistas Capuano pärast Capitalsi mängu, kus pealevisetega 28-38 alla jäädi ning viimase kolmandikuga kaotati.

Capuano meeskond on tänavu 28 kohtumise jooksul vaid kaheksa korda suutnud pealevisete osas vastasest üle olla ja see tekitab mitmeid küsimusi.

"Kus on tasakaalukus? Kus on enesekindlus?" küsis Capuano.

Seni on vaid kuus ründemängijat kümne punkti piiri kätte saanud ja nii on Islanders keskmise väravasaagi osas 2.57 jäänud liiga tagumisse poolde.

"See on frusteeriv," märkis Capuano olukorra kohta. "Tead, et meeskonnas on talenti, aga ei tea, kuhu see kadunud on."

Kõigi eelduste kohaselt on peatreenerile kohe ka halle juuksekarvu juurde tulemas, kuna saarlased on täna vastamisi Chicago Blackhawksiga, kes liiga üks parimatest kaitsemeeskondadest.

Kommentaarid