Panthers on (vähemalt esialgu) treenerivahetusega näppu lõiganud

Novembri lõpus mõnevõrra üllatuslikult peatreenerit vahetanud Florida Panthersi mänguvorm pole pärast seda üldse paranenud. Pigem on läinud hoopis vastupidi. Uus tüürimees Tom Rowe on juhendanud kaheksas mängus ja neist on võidetud vaid kaks.

(foto: online--news.com)
Rowe alguse puhul võib positiivse poole peale kanda väga vähe. Oluliseimatest valdkondadest on paranenud vaid vähemuses mängimine.


Ilmselgelt pole asjad kukkunud välja nii nagu loodeti ja see tõi eile hilisõhtul endaga ka kuulujutu, et suvel peamänedžeri kohalt presidendiks "edutatud" Dale Tallon on vanas ametis tagasi. Klubi lükkas selle väite ümber, märkides et Tallonil on koguaeg olnud viimase sõna õigus.

Peatreeneri toolile istudes seadis Rowe eesmärgiks erimeeskondade parandamise ja pooleldi on see õnnestunud. Samas oli selge see, et ta peab ka enda poolele võitma mängijad, kes eelmist bossi Gerard Gallanti kõrgelt hindasid. Arvestades uue treeneri sõnavõttu pärast teisipäevast 1-5 allajäämist Minnesota Wildile, siis tundub, et see pole õnnestunud.

"Kutid peavad mõistma, et NHL-is mängimiseks pead iga päev endast parima andma. Seda ei saa teha vaid siis, kui ise seda kohaseks pead," ütles Rowe.

Playoffid on hetkel meeskonna jaoks nelja punkti kaugusel ehk seis pole kõige hullem, kuid kui võite peagi kogunema ei hakka, siis võib rong juba varsti olla läinud. Ja sellest oleks ütlemata kahju, kuna Jaromir Jagr väärib paremat. See tänavune jama võtab tal äkki isegi mänguisu lõpuks ära.

Kommentaarid