Topelthoop Canadiensile: Galchenyuk ja Desharnais jäävad vigastustega mitmeks nädalaks eemale

Montreal Canadiens on viiemänguliselt välisturneelt kodus tagasi, kuid vaatamata viie punkti teenimisele ei saa ekskursiooni edukas pidada. Meeskond kaotas turnee viimastes mängudes Alex Galchenyuki ja David Desharnais', kes mõlemad jäävad mitmeks nädalaks väljakult eemale.

(foto: rapidhabs.com)
23 silmaga meeskonna punktitabeli tipus istuv Galchenyuk vigastas end eelviimases mängus Los Angeles Kingsi vastu ning Desharnais läks katki viimases mängus St. Louis Bluesiga. Mõlemal on diagnoositud põlvevigastus ning neile on määratud sama pikk taastumisaeg 6-8 nädalat.

Kui läheb hästi, siis jääb meestel vahele 18-19 mängu. Hetkel saab Canadiens endale veel väikest taseme kukkumist lubada, kuna 35 punktiga ollakse Atlandi divisjonis selge liider ja konkureeritakse ka kogu liiga esikoha peale, kuid ees ootab tõsine proovikivi.

Galchenyuk oli just Aleksandr Radulovi ja Max Paciorettyga saavutanud suurepärase üksteise mõistmise. Desharnais oli LA-s kogutud kahe punktiga värskelt teinud ühe hooaja parima mängu.

Kõigil on veel hästi meeles, kuidas Carey Price'i vigastusega meeskond eelmisel hooajal täielikult lagunes. Jääme põnevusega ootama, kuidas läheb seekord.

Kommentaarid