Ducks osales teises järjestikuses väravatesajus

Eelmise nädala Calgarys 3-8 kaotusega lõpetanud Anaheim Ducks avas uue nädala teise järjestikuse väravatesajuga. Kodus võeti vastu Carolina Hurricanes, kellest saadi lõpuks karistusvisetega jagu 6-5. Veel neli minutit enne normaalaja lõppu olid pardid kahega taga.

(foto: Jae C. Hong/AP Photo)
Tänavu võõrsil vaid kolm mängu võitnud Hurricanes juhtis viimastele minutitele vastu minnes 5-3. Lisaks oli Bill Petersi meeskonnal varasemalt edu käes 3-1 ja 4-2 seisudega. Esimene tuli pärast Andrew Cogliano tabamust Teuvo Teräväineni, Jay McClementi ja Sebastian Aho tabamustega.

Mäng oli Randy Carlyle'i hoolealustel vägisi käest minemas, kuid siis tõttas appi 23-aastane Stefan Noesen. Alles hommikult AHL-ist üles toodud ründaja tegi karjääri esimese värava vahe minimaalseks.

Viimasel perioodil näis, et Brett Pesce ja Teräväineni teine on lõplikult mängu ära teinud, ent nähtavasti on meeskonnal tõepoolest kodust eemal mängides mingisugune blokk peal. Kahe külaliste tabamuse vahele mahutas end Ryan Kesler ning Ducksi vedasid viigini Nick Ritchie ja Corey Perry, kes polnud alates 26. oktoobrist väravani jõudnud.

"Kunagi oli üks mängija, keda juhendasin ja tema nimi oli Teemu Selänne. Tal oli kombeks öelda, et väravate tegemine on nagu pudelist ketšupi valamine. Kui see hakkab voolama, siis tuleb see kergelt," rääkis Carlyle pärast mängu Perry põua kohta.

Pealevisetega 38-34 üle olnud Ducksil jäi lisaajal kasutamata ligi kaks minutit kestnud ülekaal, kuid lõpuks ei pidanud seda taga nutma, kui Ryan Getzlaf ja Ondrej Kase karistusvisetel täpsed olid. Seejuures tuldi ka seal välja kaotusseisust, kui Aho oli Hurricanesi ette viinud.


Kodumeeskonnal puudus teist kohtumist järjest Rickard Rakell. Hurricanes oli kolmandat mängu järjest Elias Lindholmita.

Teised kohtumised

Toronto Maple Leafs 2 - 3 Minnesota Wild (tipphetked)

Leafs jäeti tänavu kodus alles neljandat korda vähema kui kolme peale. Karjääri 300. stardi teinud Devan Dubnyk lõpetas 35 tõrjega. Pärast Minnesotasse kolimisest on kunagisest sõelast saanud liiga absoluutne tippväravavaht.


Washington Capitals 4 - 3 (LA) Boston Bruins (tipphetked)

Pealevisetega 20-35 alla jäänud Capitalsil läks käest 3-0 eduseis, aga Nicklas Bäckström jättis hooaja kuuendaga lisaajal siiski võidupunktid koju. Kahe tabamusega avas skoori Justin Williams. Aleksandr Ovetškin kuulas peatreeneri sõna ja suutis edukalt karistuspinki vältida. Talle läks juba 23. sekundil tulnud mängu avatabamuse juures kirja söödupunkt.

San Jose Sharks 2 - 4 Ottawa Senators (tipphetked)

Craig Andersoni koju jätnud senaatorid suutis imekombel võita, kui 60 minutiga kogunes vaid 17 pealeviset. Kodumeeskond sai neid kirja 20 tükki rohkem. Peter DeBoeri hoolealused tulid 0-2 seisu pealt välja, aga siis tegi Chris Kelly umbes minut enne normaalaja lõppu 3-2 ja hooaja neljas kodukaotus oli haide jaoks tõsiasi. 1+2'ga lõpetanud Erik Karlsonist sai Senatorsi ajaloo resultatiiveim kaitsja. 412 punkti peale jõudnud rootslane möödus 410-ga lõpetanud Wade Reddenist.

Kommentaarid