Boudreau klubi rekordi kordamisest: "See on nagu õega suudlemine."

Tänavuse hooaja esimene pool on endaga toonud mitmeid vägevaid võiduseeriaid ning üks pikimatest kuulub hetkel Minnesota Wildile. Meeskond jõudis neljapäeval 9. järjestikuse võiduga klubi rekordi kordamiseni. Ent peatreenerit Bruce Boudreaud see ei rahulda ja sellest andis ta märki väga värvika lausega.

(foto: Liam James Doyle/Pioneer Press)
"Rekordi kordamine on nagu õega suudlemine. Selle püstitamine on tore asi. Meie töö pole veel tehtud," ütles Boudreau pärast Montreal Canadiensi alistamist.

Wild saab töö lõpule viia täna, mil külastatakse New York Rangersit. Kerge ei saa see muidugi olema, kuna Madison Square Gardenist on tänavu külalised vaid kuus korda võiduga lahkunud. Neist neli korda juhtusid ühe kaotusteseeria käigus.

Isegi kui uue rekordi püstitamine ei õnnestu, siis võib Boudreau ikkagi meeskonnaga väga rahul olla. Seni kaotatud 12-st matšist on ainult üks tulnud rohkem kui üheväravalise vahega ning normaalajal on vastaste paremust tunnistatud vaid kaheksa korda.

Wild on endale lastud väravate vähesuse osas 1.88-ga liiga parim ning samuti on rünnak korralikult toiminud. Ise on skooritud keskmiselt 2.94.

Peatreeneri kõrval väärib kiitust ka peamänedžer Chuck Fletcher. Riskantne samm teha Eric Staaliga pärast kahvatuid aastaid kolme hooaja pikkune leping on end kuhjaga ära tasunud. Endine Carolina Hurricanesi kapten on 32-st mängust kogutud 26 silmaga meeskonna resultatiivseim mängija ning jagab 11 tabamusega parima väravaküti au. Ligi pooled tema tabamustest (5) on olnud võiduväravad. Sel kuul on Staal vaid kaks korda nulli peale jäänud ja kümne mänguga on kirjas kümme silma (6+4).

Korralikult on meeskonda jätkuvalt toitmas ka Fletcheri üks paari aasta tagune otsus. Devan Dubnyk on Wildi särgis 132-st mängust võitnud 76, lastes keskmiselt 2.01 väravat. Kirjas on 15 nullimängu ja tõrjete efektiivsus 93%.

Kommentaarid