VIDEO: Robert Arraku esimene värav USHL-is

Eelmise kuu keskel USA-sse kolinud ja sealses juuniorite tippliigas USHL-is mängima hakanud Robert Arrak on endast lühikese ajaga jätnud väga hea mulje. Nelja mänguga on kirjas kaks punkti ning läinud nädalavahetusel jõudis ta ka esimese väravani, millest nüüd video avalikkuse ette jõudnud.

(foto: Instagram @arrakrob)
Arrak ja tema meeskond Cedar Rapids RoughRiders alistasid 2-1 Madison Capitolsi, kus teiste seas mängimas Teemu Selänne poeg Eetu. Just meie mehe poolt läks võrku mängu võiduvärav.

Robert võitis ründetsoonis lahtiviske, suutis seejärel kõigi kaitsjate jaoks märkamatuks jäädes värava ette ilmuda ja puurivahist tagasipõrkunud litri võrku saata.


Hooaega 18 kaotusega alustanud meeskond on huvitaval kombel just pärast Roberti liitumist mängumootori käima saanud. Kirjas on kolm järjestikust võitu. Kuigi tõsi, üks neist tuli ilma eestlase osaluseta, kui ta päev enne väravaga lõppenud kohtumist peetud mängus koosseisust välja jäeti.

Robertiga peetud neljas mängus on meeskond teinud kaheksa väravat ja tema on nendest poolte juures väljakul olnud. Tegu päris kõneka faktiga.

Ühe värava ja söödupunkti kõrval on kirjas ka neli pealeviset ning efektiivsusnäitaja +2.

RoughRidersi järgmine mäng on kavas homme, mil võõrsil mängitakse USA noortemeeskonnaga. Seejuures ollakse sel nädalal jääl veel ka reedel ja laupäeval.

Kommentaarid