McDavidile tehtud peapõrutuse kontroll kütab kirgi

Edmonton Oilers kaotas oma eelmise mängu Minnesota Wildile lisaajal 1-2 ja pärast seda on nende poolelt olnud kosta, et seda Connor McDavidile tehtud peapõrutuse kontrolli tõttu. Meeskonna kapten pidi pingelisest heitlusest korraks lahkuma ja pole sellega rahul.

(foto: Darryl Dyck/The Canadian Press)
McDavid oli vaja üle vaadata pärast seda, kui ta teisel kolmandikul Jared Spurgeoni kepi otsa komistas ja näoli jääl maandus.

"Olin sellest päris šokeeritud," märkis McDavid kontrolli kutsumise kohta. "Lõin suu vastu jääd ära. Sa haarad suust kinni, kui selle pihta paugu saad. See on üsna tavaline asi. Kontrollija arvas aga, et teab, kuidas ma end tunnen ja võttis mu mängust välja."

Alates tänavusest hooajast on erinevad peavigastused suurema luubi all ning Oilers on korra seetõttu ühest mängijast juba ilma jäänud, kui Jonas Gustavssoni ühes kohtumises enam mängu tagasi ei lastud.

McDavid naases mängu viimasel kolmandikul, aga kõigil jäi kripeldama see, et ta ei saanud kaasa teha ühes 5 vs 3 ülekaalu olukorras.

"Ajastus oli päris p*sk. Kui teise kolmandiku lõpus suudad osalise 5 vs 3 ülekaalu ära kasutada, siis võib see kogu mängu muuta," lisas McDavid.

Meeskonnakaaslane Patrick Maroon märkis pärast mängu: "Tegu on meeste mänguga. Erinevad hoobid ja kõrge kepiga pihta saamine on tavapärane. See kuulub hoki juurde ja selle tõttu on meil kogu see varustus, mis meid kaitseb. Kui keegi saab tõsiselt vigastada, siis oleme loomulikult mures, aga ta lihtsalt kukkus. Ma ei mõista seda."

Juhtunu järgselt pidi sõna võtma ka NHL-i asekomissar Bill Daly, kes ütles, et kõigile kehtivad samad reeglid ja need ei olene mängus parajasti valitsevast seisust.

Kommentaarid