VIDEO: Mark Borowiecki katkine uisk aitas Senatorsil kaotuste jada lõpetada

Ottawa Senators suutis laupäeval lõpetada kolmemängulise kaotuste jada, kui New Jersey Devilsist 3-1 parem oldi. Meeskonna aitas võiduni üks kummaline ja naljakas vahejuhtum. Viimase kolmandiku keskel 2-1 eduseisus suure surve all olnud meeskond sai vajaliku hingetõmbepausi, kui kohtunik otsustas Mark Borowiecki katkise uisu tõttu mängu peatada.

(foto: Getty Images)
Nädalat kahemängulise keeluga alustanud Borowiecki oli oma pool minutit väljakul nagu lehm libedal jääl ja see pakkus sel hetkel kõigile peale tema enda nalja.


"See oli väga tõsine hetk mängus," märkis olukorra kohta väravavaht Mike Condon. "Devils loopis litrit ringi ja siis nägin teda kukkumas ning sain vaid itsitada, kui ta kõvasti tagumiku peale kukkus. Rääkisin pärast mängu kohtunikuga ja ta ütles, et see pole hoki ning pidi vilet laskma. Õnneks ta katkestas mängu."

"Nüüd saab selle peale vaid naerda," lisas olukorra kangelane ise pärast mängu. "Tegu oli ühe juhusliku olukorraga, mis spordis ikka juhtub. Olin nii abitu, et mõtlesin, et karjun seni kaua kuni keegi midagi sellega seoses teeb. Tundub, et sellest oli abi."

Kommentaarid