Babcock soovib oma meeskonnalt näha julgemat mängu

Toronto Maple Leafs on tegemas korralikku hooaega, ent kõige ilusa kõrval on siiski ka üks suur "aga". Kõik on ilus ja kena, aga meeskond on väga palju punkte haaramata jätnud. Seisu parandamiseks soovib peatreener Mike Babcock näha oma meestelt julgemat mängu.

(foto: foxsports.com)
Leafs kaotas oma eelmise kohtumise San Jose Sharksile 2-3 pärast seda, kui viimasele kolmandikule kaheväravalise eduseisuga mindi. Tegu oli meeskonna jaoks tänavu 16. mänguga, kus viimasele perioodile eduseisuga pääseti. Ent neist mängudest on ainult kümme võidetud. Eduprotsendist 62.5% on seni halvem olnud vaid Carolina Hurricanes 53.8%-ga.

"Oleme punkte lauale jätnud," ütles Babcock olukorra kohta pärast Sharksi mängu. "Arvan, et osalt saab selles süüdistada liiga tugevalt jala gaasi pealt ära võtmist."

Leafs on liiga üks noorimatest meeskondadest ja õppida on kindlasti veel palju. Ka eduseisude hoidmisest. Babcockil on sellega seoses ka õpetussõnad olemas.

"Parim viis eduseisuga mängimiseks on see, kui mängid nagu oleksid pärast avakolmandikku viigis ja soovid jõuda järgmise väravani. See hoiab su valvel ja samas paneb su ründavalt tegutsema ning sa ei jää lihtsalt kaitsesse passima ja ettevaatlikult mängima," rääkis Babcock.

Babcocki meeskond läheb tänasele mänguga Arizona Coyotesiga olukorrast, kus playoffide kohtadest on puudu kuus punkti. Seis pole üldse halb, aga kahtlemata võiks see kindlamate viimaste perioodide korral olla palju ilusam.

Kommentaarid