Bruins teenis Montrealis magusa lisaajavõidu

Boston Bruins ja võidud Montreal Canadiensi vastu ei käi väga omavahel kokku, aga tänavune kolmas vastasseis õnnestus siiski võita. Claude Julieni meeskond jäi võõrsil peetud kohtumises hilisel hetkel eduseisust ilma, ent haaras siiski lisaajal võidu endale.

(foto: Graham Hughes/The Canadian Press)
Pingeline kohtumine püsis pikalt väravateta. Alles veidi rohkem kui minut enne teise kolmandiku lõppu viis 24. sünnipäeva tähistanud Austin Czarnik Bruinsi ette.

Canadiensil jäi mängus kasutamata viis ülekaalu võimalust, kuid viigivärav saadi siiski kätte. See tuli kolm minutit enne normaalaja lõppu Paul Byronilt, kes viimase nelja mängu jooksul kolmandat korda täpne oli.

Lisaajal sai kangelaseks Ryan Spooner. Bruins toimetas seal küll enne otsustavat tabamust veel korra litri kodumeeskonna väravasse, ent see jäi lugemata.


Karjääri jooksul Canadiensi vastu alles 6. võidu saanud Tuukka Rask tegi 30 tõrjet. Oma karjääri 250. võitu otsiv Carey Price jäi 27 peale.


Canadiens kaotas tänavu kodus alles kolmandat korda. Kuid vaid üks lüüasaamine on tulnud normaalajaga.

Õhtu teises mängus tegi Pittsburgh Penguins Arizona Coyotesi vastu kõike, mida hing ihaldas. Sidney Crosby jõudis pesapalli võttega hooaja 21. tabamuseni ja Phil Kessel pani võrku enamvähem elu teise löökviske.

Koiotid pääsesid avakolmandikult veel terve nahaga, kui ainsa värava autoriks oli Scott Wilson, aga siis läksid asjad korralikult käest ja kodumeeskond jäi peale 7-0.


Möödus täpselt 12 kuud päevast, mil Mike Sullivan Penguinsi peatreeneri toolile istus. Temaga peetud 83-st põhihooaja mängust on võidetud 52.

Kommentaarid