Thornton nimetas Burnsi maailma parimaks mängijaks

Brent Burns oli läinud ööl taas suurepärases hoos, kui lõpetas San Jose Sharksi 4-3 võidumängu Ottawa Senatorsi vastu kahe punktiga. 31-aastane kaitsja on kindlate sammudega liikumas Norrise trofee suunas ja Joe Thornton on teda isegi nimetanud maailma parimaks mängijaks.

(foto: ftw.usatoday.com)
Ottawas peetud mängus läks Sharks Burnsi väravast 2-1 ette ning just tema pealeviskest tekkinud segaduse järel sündis hilisel hetkel 3-3 viigivärav, mille meeskond hiljem karistusvisetel võiduks mängis.

"Ta on maailma parim mängija. Mitte lihtsalt parim kaitsja, vaid parim mängija maailmas üldse," sõnas Thornton pärast mängu.

Burnsil on nüüd 30 mänguga kirjas 13 väravat ja 28 punkti. Neist seitse on tulnud selle kuu käigus kokku pandud kuuemängulise punktiseeria jooksul.

Erik Karlsson on veel Burnsile liiga resultatiivseima kaitsja arvestuses konkurentsi pakkumas (ka rootslasel on kirjas 28 silma), ent praeguse hooga jätkates peaks Sharksi mees peagi omaette klassist olema.

"Kui ta lihtsalt mängib 50 kohtumist veel, siis on Norris teda ootamas. Nii lihtne see tema jaoks ongi," lisas Thornton.

Norris ei pruugi ka Burnsi ainsaks hooaja auhinnaks jääda. Thornton annaks talle kindlasti juba ka Harti ära.

Kommentaarid