Devilsi peamänedžer nõuab mängijatelt rohkemat

Üks mullustest üllatajatest New Jersey Devils, kes ka tänavuse hooaja korralikult avas, on jõulupausile vastu minemas pika kaotusteseeria ja Ray Shero karmide sõnadega. Klubi peamänedžer nõuab mängijatelt rohkemat.

(foto: Andy Marlin/Getty Images)
Hooaega kodus 10-mängulise punktiseeriaga alustanud meeskond on nüüd Prudential Centeris kaotanud kaks järjest ja pole kokku seitsme kohtumise jooksul võidurõõmu tunda saanud. Viimasest 17-st matšist on kaotatud 14!

"Peab kõvemini mängima," vastas Shero kolmapäeval Devilsi kehva vormi puudutavale küsimusele. Kui jätta välja üks ebatsensuurne sidesõna. Teist hooaega ametis olev ameeriklane jätkas: "Neil peab olema tahe. Meie mängu juurde kuuluvad kirg ja emotsioon. Kui mitmes rüseluses oleme me hiljuti osalenud? Mitte keegi pole meie peale kuri."

Kuna konkurents Metro divisjonis on tänavu olnud hirmkõva, siis on Devils juba praegu playoffidesse viivatest kohtadest jäänud rohkem kui kümne punkti kaugusele. Eelmisel hooajal püsis meeskond pikalt suures mängus sees ja ukse taha jäädi alles viimaste nädalatega.

"Keegi võtab su taskuraha ära, mida põrgut? See pole hea. Panime selle eelmisel aastal paika. Meie mäng peab olema visa. Eelmisel aastal ei andnud meie meeskond kordagi alla," lisas Shero.

Kogu vastutus on pandud mängijate peale. Shero sõnul toetab ta 100%-liselt peatreenerit John Hynesi.

Meeskonnal pole midagi kergemaks ka minemas. Täna võetakse kodus vastu pöörases hoos olev Philadelphia Flyers ning enne vana-aasta lõppu kohtutakse veel nii Pittsburgh Penguinsi kui Washington Capitalsiga kaks korda.

Kommentaarid