Flamesi president kummutas jutud Hamiltoni lahkumisest

Eelmise kuu keskel avalikkuse ette jõudnud jutud sellest, et Dougie Hamilton võib Calgary Flamesist lahkuda peab nüüdsest unustama. Muidu saab klubi president Brian Burke jälle väga kurjaks. Burke põhjendas eile, kuidas ja miks kuulujutud alguse said.

(foto: calgarysun.com)
Burke selgitas: "Meie peamänedžer, kelleks on Brad Treliving, sai kõne meeskonnalt, kes jääb hetkel nimetamata - kui need jutud veel kaua jätkuvad, siis arvatavasti ütlen nime välja - ja küsis, kas me oleme valmis Dougie Hamiltonist loobuma. Tre ütles "ei". Ütlesime selle meeskonnale, kelle tehtud pakkumine oli muideks solvav, et nad hoiaksid münte kokku ja ei läheks enam taksofoni juurde. See meeskond hakkas teistele rääkima, et tegid Hamiltoni eest pakkumise. Nüüd on kuulujutul jalad all."

Alates 2013. aastast ametis olev ameeriklane lisas, et Hamilton ei ole puutumatu, kuid temast loobutakse vaid õige pakkumise eest, nagu näiteks 20 drafti avaringi valikut.

Burke'i tiraadi saab täies mahus kuulata SIIT.

Juhus või mitte, aga Hamilton on pärast kõlakate ilmsikstulekut selgelt paremini esinenud. Tema viimase kümne mängu efektiivsusnäitajaks on +7 ning kirja on läinud kuus söödupunkti.

Kommentaarid