Boucher ei oota Andersoni niipea tagasi

Kui Craig Anderson käis pärast oktoobrikuus tulnud abikaasa Nicholle'i vähidiagnoosi Ottawa Senatorsi veel aeg-ajalt aitamas, siis alates detsembrist on ta praktiliselt kogu aja meeskonnast eemal olnud. Peatreener Guy Boucher ei oota teda ka veel niipea tagasi.

(foto: cbc.ca)
Anderson oli viimati jääl 5. detsembril, korjates Pittsburgh Penguinsi vastu 5-8 kaotusmängus seitse tükki välja.

"On aus teie ja kõigi suhtes teatada, et tema naasmiseni läheb omajagu aega," ütles Boucher kolmapäeval ajakirjanikele. "Kui ta on tagasi, siis vajab ta aega treenimiseks ja mänguolukordadesse uuesti sisseelamiseks. Ta on puudunud juba päris pikalt. See pole olnud nädalane paus."

Senaatorite puur on viimasel ajal kuulunud täielikult Mike Condonile. Meeskond on olnud ilma ka 2015. aasta kevade kangelasest Andrew Hammondist, kes alates kuu keskpaigast jalavigastusega kimpus. Olukord on Atlandi divisjoni teise meeskonna jaoks raske, kuid peatreener ei kiirusta Andersoni tagasi.

"Soovime, et nad (Andersonid) hoolitseksid hoolt vajava asja eest ja praegu on nad ilmselgelt selle keskmes ning kindlasti on see väga raske. Ma ei taha tema tagasi nõudmisega lisapingeid tekitada," lisas Boucher.

Nicholle Andersonil avastati kõrivähk. Kuu keskel teatas ta oma blogis, et kasvaja on hakanud tänu ravile taanduma.

Kommentaarid