Lundqvisti lömastanud Eakin sai neljamängulise keelu

Kogu hooaja jooksul erinevate koosseisu probleemidega võidelnud Dallas Stars on nüüd mängukeelu tõttu ühe mure veel juurde saanud. Senise karjääri jooksul väga puhtalt tegutsenud Cody Eakin sai Henrik Lundqvisi lömastamise eest neljamängulise keelu.

(foto: mytoba.ca)
Eakin tegi nelja mängu kõrvalt vaadanud Lundqvistile omapärase tagasituleku tervituse.


25-aastane ründaja sai olukorra eest 15 karistusminutit ja visati mängust välja. Seejuures oli tal varasemast karjäärist kirjas üldse vaid üks ainus viieminutiline karistus ja loomulikult mitte ühtegi mängukeeldu. Tema ühe hooaja karjääri rekordiks on vaid 42 karistusminutit.

Reede õhtul jagati välja veel ka teine mängukeeld. See läks Ottawa Senatorsi ründajale Mike Hoffmanile, kes põrutas kolmapäeval San Jose Sharksi Logan Couture'ile kepiga pikki pead.


Senaatorite mullune suurim väravakütt jääb kaheks mänguks jalga puhkama. Couture lahkus mängust vigastusega, aga tuli siiski Sharksi reedes kohtumises Montreal Canadiensiga väljakule.

See olukord polnud ka ainus, mis 69 karistusminutiga lõppenud matšist karistuse tõi. Erik Karlssoni kallal käinud Marc-Edouard Vlasic sai ohtliku kepiga tegutsemise eest kollektiivlepinguga lubatud maksimumtrahvi 5000 dollarit.

Kommentaarid