Liiga palju karistusi koguv Ovetškin on peatreeneri närvi ajanud

Washington Capitals suutis oma eelmises kohtumises kolmemängulise kaotuste jada ja minikriisi lõpetada, kuid pealinna klubis on meeleolu võrreldes mulluse hooajaga selgelt teistsugune. Peatreeneri pahameele eest pole kaitstud ka Aleksandr Ovetškin, kes Barry Trotzi liigsete karistustega närvi ajanud.

(foto: Nick Wass/AP)
Meeskonna kapten on hetkel Capitalsi enim kaheminutilisi karistusi kogunud mees. Eelmises mängus läks kirja hooaja 11. istumine. Venelane on viimase viie mängu jooksul kogunud 12 karistusminutit. See kõik on aeg, mil ta meeskonda väljakul aidata ei saa ning pole siis ka ime, et kolme barankaga on ta liikumas hooaja pikima punktipõua suunas.

"Vastuvõetamatu," vastas Trotz pärast eelmist matši kapteni karistusi puudutavale küsimusele. "Ta on meie liider ega saa selliseid karistusi endale lubada. Räägin karmilt temaga sellest."

Hooaja esimesest 19-st mängust 16 puhtalt tegutsenud Ovetškini karjääri rekord on karistusminutite osas 89. Tänavu on ta 75 kursil.

"Ta peab andma eeskuju. Ta on kapten ja hetkel on tema nimel selgelt liiga palju karistusi," lisas Trotz.

Mõistagi on paljude karistuste tõttu langenud ka Ovetškini ründetootlikus. 24 mänguga on kirjas 12 väravat ja 18 punkti.

Kommentaarid