Trocheck võrdles Barkovit Crosbyga

Florida Panthers kaotas kolmapäeval teise järjestikuse mängu karistusvisetega ning jäi ühtlasi ilma Aleksander Barkovist. Meeskonna mullune parim väravakütt lahkus alakeha vigastusega kohtumise teisel perioodil. Pärast mängu teda Sidney Crosbyga võrrelnud Vincent Trochecki sõnade kohaselt on tegu väga valusa hoobiga.

(foto: Getty Images)
2013. aasta drafti 2. valik on kiirelt teeninud karistusvisete spetsialisti kuulsuse ja on selge, et temaga oleksid meeskonna võimalused seal märgatavalt paremad. Kuid temata kannatab loomulikult ka üldine mäng.

"Kui ta oleks kuskil mujal, kui ta oleks Torontos või mõnes teises suurlinnas, kus hoki tähelepanu keskpunktis, siis oleks ta palju rohkem pildis," ütles Trocheck. "Ta hoiab liimina seda meeskonda koos. Kui teda pole koosseisus, siis on tohutu tükk puudu."

Lisaks võrdles Trocheck Barkovist ilma jäämist Crosby auti langemisega.

21-aastane soomlane on tänavu olnud 18 söödupunktiga meeskonna parim söödusepp ning ühtlasi 27 silmaga resultatiivseim mängija. Numbrid on küll võrreldes mullusega, mil ta kogus ligi ühe punkti mängus, märgatavalt langenud, aga selles võib süüdistada kehva hooaja algust.

Barkov on just pärast peatreenerivahetust hoogu sattunud. 15 mänguga on tulnud seitse väravat ja 13 punkti.

Panthersi õnneks ei ole tema vigastus tõsine. Ajutine peatreener Tom Rowe märkis pausi pikkuseks mõned päevad.

Kommentaarid