Flyersi jää rikkus NBA mängu

Kolmapäeval juhtus Philadelphias kurioosne lugu, mida asjaosalised pole enda sõnade kohaselt varem kogenud ega arvatavasti ei koge ka. NBA põhiturniiri raames pidi Philadelphias 76ers võõrustama Sacramento Kingsi, aga kohtumine jäi ära, kuna Philadelphia Flyersi jaoks hoitav Wells Fargo Centeri jää muutis koostöös ilmastikuoludega korvpalliplatsi liiga libedaks.

(foto: Matt Slocum/AP Photo)
Rocky kodulinnas on hetkel valitsemas tavapärasest kõvasti soojemad ilmad, kui mitu päeva järjest on õhutemperatuur kerkinud üle 15 kraadi. Lisaks on lakkamatult sadanud vihm kergitanud õhuniiskuse lakke. Tänu mitmete fakorite kokkusaamisele selline ootamatu lugu juhtuski.


"Jää tõttu on õhuniiskus mänguks valmistudes vahest meie suurimaks vastaseks. Meil pole varem probleeme olnud, aga peame kindlustama selle, et seda ei juhtuks enam," kommenteeris Wells Fargo Centeri president John Page.

Väidetavalt väljus olukord kontrolli alt seetõttu, et keegi halli töötajatest unustas alandada mängupaiga temperatuuri.

Väljas valitsevate olude tõttu tekkis väljakule kondents ja kui algselt üritati olukorda klaarida, siis umbes tund pärast kavas olnud lahtiviset otsustati kohtumine edasi lükata.

Kommentaarid