Kuulujutud on Cam Fowleri suurepäraselt mängima pannud

Alates hetkest, mil Scott Niedermayer 2010. aasta draftis Cam Fowlerile Anaheim Ducksi särgi ulatas on oodatud seda, et legendaarne kaitsemees saab tema näol omale mantlipärija. Varasemate hooaegade jooksul pole Fowler nendesse kõrgustesse küündinud, kuid tänavu on lugu teine. Ja seda klubivahetuse juttude tõttu.

(foto: fansided.com)
Fowler kerkis esmaspäeval Torontos kaitsjate ülekaalu väravate osas jagama Ducksi ajaloo 2. kohta. 25-aastane ameeriklane jõudis 22. tabamuseni. Nende osas kuulub esikoht loomulikult Niedermayerile, kes lõpetas 39 ülekaalu väravaga.


3-2 võidumängust kahe punktiga välja tulnud Fowler on sel kuul vaid kolmes kohtumises nulli peale jäänud ning kokku kaheksa silma (2+6) kogunud. Terve hooaja saagiks on 33 mänguga 22 silma (9+13). Talendikas kaitsemees on järsku avanenud ja näib, et see on paradoksaalsel kombel juhtunud kuulujuttude tõttu.

"Olen nendest veidi motivatsiooni juurde saanud. Tahtsin meeskondadele näidata, et kui nad on minust huvitatud, siis saavad nad kvaliteetse mängija. See tõukas mind suvel tagant ja ka nüüd," rääkis Fowler kuulujuttudest pärast eilset mängu.

Eelmise hooaja 28 silmaga lõpetanud jänkit seostati suvel väga aktiivselt klubivahetusega, kuna Ducksil oli rahaga kitsas käes. Mitmed meeskonnakaaslased vajasid lepingupikendust ja tundus, et Fowler ohverdatakse nende nimel. Hetkel on aga kõik siiski suudetud satsi mahutada.

Fowleri nimi pole ka praegu kuulujuttudest prii, ent sellises hoos olevast mängijast oleks rumal loobuda ja näib, et peamänedžer Bob Murray seda ka ei plaani.

"Pärast hooaja esimest viite mängu ütles ta (Murray) mulle, et kuulis varem mängijana ka oma nime pidevalt kuulujuttudes. Ta ütles, et nad ei soovi mind maha ärida, lihtsalt meeskonnad pärivad minu kohta ja seda ikka juhtub," lisas Fowler.

Palgafondist neli miljonit enda alla võtva lepinguga Fowler on Ducksiga seotud kuni 2018. aasta suveni. Tänavu on ta oma esitustega igat senti palgarahast ka välja teenimas. On ka loomulik, et see on talle ligi meelitanud mitmed huvilised.

Kommentaarid