Penguinsi kaitseliinist on järel vaid luu ja nahk

Pittsburgh Penguins on detsembris kaotanud vaid kolm kohtumist, kuid meeskond pole siiski prii ka probleemidest. Peatreener Mike Sullivan on järjepanu valikust kaotanud mitmeid kaitsjad ning vana-aasta lõpetatakse päris hõreda koosseisuga.

(foto: pensburgh.com)
Kaitseliin jäi esimesena ilma Kris Letangist. Viimati viis hooaega tagasi kogu aasta terviseprobleemiteta hakkama saanud kanadalane langes auti ülakeha vigastusega, mis tuli 14. detsembril Boston Bruinsi vastu peetud mängus. Pärast kahenädalast pausi on ta trennis tagasi, kuid veel on selgusetu, millal ta uuesti mängu saab.

Järgmise sinise joone mehe kaotas Penguins kohe ka järgmises mängus. Keskmise mänguaja osas oma 20:40'ga vaid Letangi 26:04'le alla jääv Trevor Daley läks samuti ülakeha vigastusega riiulile.

Uued probleemid tulid juurde eile. Olli Määttä jäeti haiguse tõttu koju ning Brian Dumolin, kes mänguaja osas 19:45-ga kolmas, murdis ühele pealeviskele ette jäädes lõualuu. Täna käis ta juba ka opilaual ära. Mängupausi pikkuseks hinnatakse 4-6 nädalat.

Kommentaarid