Oilers sai eduseisust järjekordse kaotuse

Edmonton Oilersi kaotusteseeria kerkis reedel Minnesotas nelja peale. Seejuures on Todd McLellani meeskond saanud kõik need kaotused pärast eduseisu välja võitlemist. Seeria käigus jäädi teist korda Wildile alla. Kui esimene kohtumine lõppes lisaajaga, siis seekord mindi karistusviseteni välja.

(foto: Craig Lassig/AP Photo)
Kodupubliku ees tänavu vaid kolm korda kaotanud Wild võidutses karistusvisete 6. ringis. Seal ei suutnud Ryan Nugent-Hopkins vastata Eric Staali tabamusele.

Küll oli aga just Nugent-Hopkinsi ülekaalu värav see, mis külalistele neli ja pool minutit enne normaalaja lõppu vähemalt punkti kindlustas. Wild pääses 2-1 ette 11-mängulise väravapõua lõpetanud Matt Dumba ja Jason Zuckeri tabamustega. Oilersile oli avakolmandikul eduseisu toonud Leon Draisaitl, kes sel kuul kuue mänguga kogunud 9 punkti (6+3).

Devan Dubnyk jätkas 25 tõrjega oma endise koduklubi vastu domineerimist.


Wildi 26-st mängust on tervelt 18 tänavu lõppenud vaid üheväravalise vahega. 12-st kaotusest on ainult üks tulnud mitmeväravalise vahega. See on aidanud meeskonna läänekonverentsis väravate vahe osas parimaks. Seni on kirjas +17.


Järjekordne kaotus tähendab seda, et kohe alguses Vaikse ookeani divisjonis ohjad enda kätte võtnud Oilers ei ole seal enam liider. Anaheim Ducks vuhises mööda. Mõlemal on kirjas 33 silma, aga Ducks on pidanud kaks mängu vähem.

Teised kohtumised

Buffalo Sabres 1 - 4 Washington Capitals (tipphetked)

Braden Holtbyle puhkust andnud Capitals võidutses kahe ülekaalu värava toel. Jakub Vrana skooris oma karjääri esimese ning John Carlson lõpetas 25-mängulise põua. Tegu kahe nädala jooksul kolmanda korraga, mil Sabres uppi löödi.

Detroit Red Wings 1 - 4 Columbus Blue Jackets (tipphetked)

Jakid jätkavad üllatamist ja saavad hakkama isegi kaptenita mängides. Nick Folingo jäi viirushaiguse tõttu koosseisust välja. Tema puudumise kompenseeris aga Lukaš Sedlak, kes tegi karjääri esimese värava. John Tortorella meeskond on jõudnud hooaja pikima, viiemängulise võiduseeriani.

New Jersey Devils 1 - 4 St. Louis Blues (tipphetked)

Väravas Keith Kinkaidi kasutanud Devils sai kodus hooaja esimese normaalajaga kaotuse meeskonna vastu, kes oli eelnevalt tänavu võitnud võõrsil vaid kolm matši. Robby Fabbri oli kahe värava autoriks ning Vladimir Tarasenko läks õhtule kolme söödupunktiga.


Chicago Blackhawks 0 - 1 (LA) New York Rangers (tipphetked)

Teist õhtut järjest mänginud Rangers andis üllatuslikult stardi ka neljapäeval jääl olnud Antti Raantale, kuid Alain Vigneault ei pidanudki seda otsust kahetsema. 27-aastane soomlane korjas oma endise koduklubi vastu 26 tõrjega karjääri 5. nullimängu. Lisaaja avaminuti lõpus skooris võiduvärava Nick Holden: Rangersist sai esimene 100 väravani jõudnud meeskond. Paremuselt järgmine on Philadelphia Flyers, kes 96 tabamuse peal.

Anaheim Ducks 3 - 2 San Jose Sharks (tipphetked)

Ducks andis 2-0 edu ära, kuid jõudis siiski kahe punktini tänu Hampus Lindholmi hooaja esimesele väravale. Sharks on viimase kümne osariiginaabri külastamise käigus võitjana lahkunud vaid kaks korda. Võõrsilt on kokku viimasest viiest tulnud neli kaotust. Päris hapu seis, mille pealt algab järgmisel nädalal neljamänguline välisturnee.

Kommentaarid